Dokonalá klíma a zdravý vzduch, všetko toto a mnoho ďalšieho so sebou prináša nová rada klimatizácií Inventor.

Rodina sedí na pohovke a púšťa klimatizáciu Inventor.

Klimatizácia Inventor Supreme

Ako prvú z nich si priblížime radovo vyššiu triedu klimatizáciu Inventor Supreme

Klimatizácia Inventor Supreme svojou vizuálnou univerzálnosťou a jednoduchým dizajnom sa táto jednotka uchytí takmer v každej domácnosti. V energetickej triede dosahuje A+++. Vysoko atraktívnou vlastnosťou, ktorou disponuje je UV-C technológia, ktorá spolu s ionizátorom a Hepa filtrom tvorí jednoznačné silné trio. UVC led lampa vyžaruje ultrafialové svetlo s vlnovou dĺžkou 265 až 275 nm.

Toto žiarenie dokáže účinne ničiť 99 % vírusu SARS-CoV-2 (zodpovedný za Covid-19), 91 % vírusu chrípky A H3N2 (zodpovedného za prechladnutie) a 92,78 % baktérie Staphylococcus albus. Podľa testov vykonaných v laboratóriách Texcell deaktivuje 99 % vírusu SARS-CoV-2 (Covid-19) zo skupiny koronavírusov po 1 hodine prevádzky v 45L priestore. Ionizátor zlepšuje kvalitu vzduchu a odstraňuje vzduchom prenášané častice, ako sú choroboplodné zárodky, baktérie, vírusy, peľ, dym, prach a pachy atď., a to prirodzeným a účinným spôsobom. Hepa filter sa postará o elimináciu prachu, zníži teda riziko alergií a chorôb.

Ďalšou z výhod je 4D prúdenie vzduchu, zabezpečené pomocou lamely, ktorá sa pohybuje horizontálnym a aj vertikálnym smerom. Tento 4 cestný pohyb sa postará o rovnomernú distribúciu vzduchu v celej miestnosti alebo podľa Vašich aktuálnych požiadaviek, je možné zvoliť si iba vertikálny, prípadne horizontálny pohyb. Za zmienku jednoznačne stojí aj Triple aktívny filter, v ňom obsiahnutý vitamín c zmäkčuje pokožku, Ióny striebra znižujú vo vzduchu počet baktérií a odstraňujú zápach a katalyzátor absorbuje pachy, škodlivé plyny z prostredia, úspešne redukuje formaldehyd a ďalšie nestabilné organické zlúčeniny.

K dokonalej čistote prispeje aj funkcia Self- Cleaning, ktorá eliminuje nežiaducu vlhkosť vo vnútornej jednotke počas režimu chladenia. Po vypnutí klimatizácie bude ventilátor vnútornej jednotky chvíľu bežať, aby vysušil vnútornú jednotku a predišlo sa tak vzniku plesní. Zaujímavou ju robí aj funkcia Follow me, ktorá za pomoci inteligentného senzoru na diaľkovom ovládači zosynchronizuje nastavenú teplotu tak, aby Vás sprevádzala kamkoľvek sa s diaľkovým ovládaním pohnete. Zabezpečí Vám tak vyšší komfort a úsporu energie. Tento model má zabudovaný aj časovač, vďaka ktorému si viete presne nastaviť, v aký čas sa ma zapnúť a vypnúť. O tichu prevádzku sa postará Ultra Silence režim, ktorý oceníte najmä počas noci.

Na klimatizáciu poskytujeme až 7 ročnú záruku, čo je samo o sebe istým znakom garancie kvality.

 

Žena sedí na gauči a nastavuje klimatizáciu Inventor v obývacej izbe.

Nastavenie klimatizácie Inventor Neo

Poďme sa zoznámiť s klimatizáciou Inventor Neo

Ľudová voľba medzi klimatizáciami je jednoznačne klimatizácia Inventor Neo. Oblejšie tvary, na ktoré sme pri Inventor klimatizáciách zvyknutí tento krát nahrádzajú ostrejšie. Tento model, je síce radovo nižší, avšak prekvapí funkciou UVC led lampy, 4 cestným prúdením vzduchu a relatívne nízkou hlučnosťou prevádzky. Zaujímavou je Funkcia Breeze away zaistí, že prúd vzduchu z klimatizácie nesmeruje k vám. Počas módu ventilátora, odvlhčovania alebo chladenia sa sklon lamely a rýchlosť ventilátora prispôsobia tak, aby ste si užili chládok bez nepríjemného fúkania. Energetická trieda klimatizácie Inventor Neo je A++. Jednoduché ovládanie a správu oboch klimatizácií si zabezpečíte pomocou aplikácie a Wifi funkcie, ktorú obdive jednotky majú. Sú vhodné aj do hotelov a administratívnych budov. Je možné ich pripojiť k centrálnemu systému a jednoducho a hromadne ich tak riadiť.

Na túto klimatizáciu poskytujeme 5 ročnú záruku.

Tak čo, ktorá z nich bude tá Vaša?

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať, radi Vám pomôžeme a poradíme.